tisdag 15 oktober 2013

Stängt för säsongen....

Det har varit en fantastisk höst och är fortfarande! Men i bakhuvudet känner jag att det är dags att leta fram de dubbade vinterdäcken, lovikkavantarna och dunjackan.....För Kung Bore kommer även detta år fastän man blir lika förvånad varje gång. Oj, snöööö! Är man däremot rätt klädd är det skönt att pulsa runt i det vita guldet, som många åkare kallar den.
Har under helgen varit och lyssnat på Patricia Tudur-Sandahl som bl a pratade om generositet och tacksamhet med avstamp i temat "Ett givande liv". Titta in på hennes sida - tror att hon har mycket att ge oss alla. 

Jag har inte varit lika alert iår som tidigare med blogginlägg av olika anledningar men vill inte avsluta bloggandet. Däremot säger jag "Stängt för säsongen". Kommer att fortsätta läsa i andras bloggar för det ger inputs och energi.

Fågeln har lämnat boet och jag ska försöka andas lugnare och komma underfund om livets glädjeämnen. Så nu tackar jag för mig tills jag öppnar på nytt för nästa säsong..... Kramis alla!

6 kommentarer:

 1. Ja men ibland måste man liksom göra punkt, ta ett uppehåll, inte staka ut för mycket. Det som kommer det kommer.
  Var rädd om dej och ha det gott!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Önskar dej en "skön semester från bloggen" men ser fram mot att du kommer tillbaka. Har varit dålig på att kommentera, men har läst i bloggarna.
  Kramar Birgitta

  SvaraRadera
 3. Här kommer en liten hälsning från Örebro.
  Förstår att Du måste haft en fantastisk helg med möjlighet att få lyssna till den kloka kvinnan.
  Börjar också tänks på kommande kyliga dagar, stickar sockor.:)

  Ha det gott
  Kram
  Caroline

  SvaraRadera
 4. En riktigt God Jul!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 5. Gomorron
  Roligt och höra från dig, hoppas du
  har det bra. Och roligt att du är med
  i utlottningen.
  Kramar/AM

  SvaraRadera