onsdag 2 oktober 2013

Räck ut en hand!


Läser så mycket om våld och elände i dagens samhälle och det kniper till i hjärtat. Tror att det är så många som mår dåligt och hjärnan på dessa vet inte vad de gör. Den lilla handen på bilden tillhör ett av mina underbara barnbarn en morgon i skogen med sin kära mor. Skulle önska att alla de små liven i världen skulle få känna denna trygghet! Kramar till Er alla i cyber!

6 kommentarer:

 1. Som i Djurvärlden: Mamma visar sina skyddslingar vad som är ätbart.
  Underbart med detta förtroende och tilliten av dom små.

  Tänk om dom stora kunde vara lika empatiska och fullt av förtroende
  mot varandra och inte så egotrippade.
  Alla är vi unika, och har den rätten att kunna säga jag vill inte,
  Nej är nej och ingenting annat.
  Tvång och utpressning av olika slag eller övergrepp, maskulint eller verbalt hör inte hemma i vårat samhälle tycker man.
  Förekommer tyv.dagligen i våran närhet, och skada båda fysiksk och psykisk för lång tid frammåt. Gör något , vi kan om vi vill. R.Kr K

  SvaraRadera
 2. Håller med, alla barn skulle känna sig trygga
  och älskade. Vuxna också. Fint inlägg och
  bild.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Ja, man blir verkligen beklämd när man hör och läser om allt elände, och på något vis är ju förövaren också ett offer i många fall. Nästan lika hemskt är det med alla "hatsidor" som dyker upp, att man ska hämnas på något sätt.Våld föder bara våld.
  Otroligt vacker bild!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Ja, jag önskar att alla barn skulle få växa upp med kärlek och trygghet. Det finns alltför mycket elände i vår värld, ibland orkar jag inte ens läsa tidningen eller se på nyheterna om allt hemskt som pågår.

  Tavlan på bilden såldes tyvärr i måndags, men jag kommer att göra en ny beställning från den leverantören under hösten! :-)

  Ha en fortsatt fin vecka!

  Många kramar
  Bitte

  SvaraRadera
 5. fin bild.
  Ja det är verkligen något man önskar att alla barn skall få ha det bra. Vi har varit fosterfamilj i många år och det gör att man får se både det ena och andra.
  Ha en fortsatt fin torsdag!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 6. Kan bara hålla med dig//Britt

  SvaraRadera