söndag 21 april 2013

Tagit slut...

Hej söndag! Funderar över livet och tänker tillbaka när jag var som flitigast i mitt bloggande. Hur jag skrev, varje dag och fotade varje dag något nytt. Just nu står allt still i mitt huvud. Känns som att allt tagit slut. Undrar var man kan få lite vitaminer.......Har tagit fram cykeln och det är en befriande känsla att åka iväg helt utan mål. Nu skulle jag vilja köpa mig en ny bil också så att jag kan åka iväg mot ännu längre nya mål.
Det är inte så att jag är billös men jag skulle vilja ha en röd, ettrigare rackare......Lyxproblem men ändå ett litet problem.
Ha en bra vecka och visst är det härligt med våren, det kan jag inte sticka under stol med! Man vet inte vad som gömmer sig runt nästa hörn....

4 kommentarer:

 1. Nej...inte vet man det, vad som överraskar en runt knuten!!Men njuta, det ska man, och jag hoppas verkligen du hittar den ettriga lilla röda snart!!
  Och bloggandet...ja det går på på sparlåga för min del, känns inte lika inspirerande längre, orden flyter inte lika lätt.
  Ha det gott!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Livet är ju som en berg och dalbana ! - Man får hålla i sej och hoppas på det bästa...Och ner kommer man ju alltid ;)
  Lusten och engagemang till bloggandet kommer och går ! Och nu när man vill vara utomhus istället för sitt vid datorn,så minskar det betydligt.
  Ha det gott och sköt om dej !!
  Kram Anneli ♥
  -

  SvaraRadera
 3. Att drömma om en röd racer ...det är fina drömmar. Hoppas att du kommer ikapp dig själv.

  Bloggandet går i vågor och jag har inga krav på mig eller andra och det är så skönt.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 4. Hej där. Nu sitter jag ner en stund med regnet och haglet forsande ner här utanför. Må så gott från Maria

  SvaraRadera