tisdag 25 december 2012

Drömmar i jultid...

Kylan tar tag i känslorna och det är myggfritt ute. Drömmer mig till mitt älskade Italien.
Är i den underbara staden Lucca där cykeln har en betydande roll. Bestämmer mig för att söka efter Drömprinsen och cyklar iväg. Väljer den slingriga vägen och ser med spänning på vem jag ska träffa. Ett fikonträd växer utmed vägen, ja inte bara ett utan flera. Stoppar frukterna i kjolsfickan som fladdrar om mina halvbruna ben och tänker att nu har jag något gott med mig som säkert blir mums till gårdsvinet. Ja, så helt plötsligt dyker huset upp. Det optimala huset för vår underbara resa. Där fann jag Honom!
God fortsättning på helgen! Snart stundar ett nytt! Undrar vad det ger med sig!
 5 kommentarer:

 1. Hoppas du hittar drömprinsen, och
  just nu när snön vräker ner skulle
  jag vilja vara i Italien och leta
  prinsar också.
  God fortsättning på julen
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Låter så härligt med Italien.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Italien...där har jag aldrig varit. Nu har jag ju redan min drömprins, men man kanske kan åka dit ändå...du beskriver det så vackert så man blir riktigt ressugen!! Och vädret gör ju sitt till...lite sol och värme skulle ju inte vara helt fel!!
  God fortsättning!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Oh, oh, oh - det ser en aningens bättre ut än det gör här idag, för här spöregnar det och blåser halv storm, så det italienska huset ser helt perfekt ut!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. God fortsättning på det nya året! Italien har allt man önska, vackra miljöer, god mat, historia och kanske lite till:) KRAM Helena

  SvaraRadera