söndag 18 mars 2012

C-vitaminkick!

Varsågod! Jag bjuder på en liten vitaminstänkare.....fylld med härliga gula CCCCC-vitaminer! Har tagit fram min apelsinpress inköpt för massor med år sedan i Los Angeles av alla ställen.....

Ha en bra söndag och nu sticker jag ut i S O L E N med mina skidor på fötterna!

8 kommentarer:

 1. Hallå igen, det är en ask och en lönn...pilhjärtat kostar 59 kr och kan sända om du vill ...finns inte i nätbutiken...kram

  SvaraRadera
 2. Det kan man kalla olika, du tar skidor och jag tar kratta. Pressade apelsiner har vi lika, supergott. Och jag har inte målat borden, dom såg ut precis så när jag ropade in dom på auktion.
  Ha en härlig söndag
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Härligt att åka skidor i marssol. Grattis till att ha blivit farmor. Det är stort! Jag ska barnvakta Malva en stund snart. Hon fyller 2 år om en månad. Tiden har gått så fort sen hon föddes.

  Njut i vårsolen

  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack för vitamin kicken! Härligt att åka skidor i mars solen. Här utanför mig är det barmark och mulet idag.

  Vacker musik du bjuder på...KRAM Helena

  SvaraRadera
 5. Har också varit ute hela dagen i det härliga vädret ! - Isen och skaren är stenhård, så man kan gå överallt...Underbart, jag njuter !
  Kör också med pressade apelsiner, men min press är köpt i Luleå ;))
  Ha det gott !
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 6. Ja, pressade apelsinger är gott. Fast jag har ingen sån snajdig pressare som du har, jag har en vanlig handpress jag!
  Nattkram

  SvaraRadera
 7. Hoppas Du fick en fin skidtur!
  Kram 3 tanter.

  SvaraRadera
 8. Hej! Vilket fint upplägningsfat för apelsinerna :) Det gillade jag!

  Jag skulle vilja tipsa om min sida där jag säljer fina silversmycken www.jvalleytwig.se , just nu med påskrabatt dessutom :) Hade varit kul om du hittade en favorit inför sommaren vettja :)

  Ha det bra och GLAD PÅSK!

  SvaraRadera