fredag 16 mars 2012

Tittut på Er....

Oj, vad länge sedan jag var på bloggen. Inte likt mig men det kan ha sina orsaker, en är att tiden varit för kort. Inte hunnit med utan jag har prioriterat annat. Men ett litet livstecken kommer här.
Det största som hänt är att jag blivit farmor till en liten Siri. Uppskattat av många!
Snön ligger fortfarande kvar hos oss i drivor och när man går i skog och mark är den knallhård och det är ju bra när man skall idka friluftsliv eller bara göra sina skogspromenader.
Solen värmer genom rutan där jag sitter, en härlig känsla. Tittar jag på rutan så ger det inte samma känsla för då kommer städjävulen fram inom mig.

Helgens aktiviteter vet jag ännu inte hur de blir - är nöjd att bara vara just nu! Kanske sitta på fällen och dricka mjölkchoklad i min älskade tulpankopp. Just den här koppen väcker minnen. Behövs inte så mycket bara jag får känna lugn och ro! Kram på Er alla som tittar in!

7 kommentarer:

 1. Grattis Cajsa till en ny liten familjemedlem, så fint namn hon fått. Och då förstår jag att du inte hunnit blogga. Ser gott ut med varm choklad i solen, tyvärr har den gömt sig här idag. Jättebra foto på dig också.
  Ha en fin helg
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Grattis Farmor !!! - Siri, ett så vackert namn ♥
  Förstår att du haft annat att tänka på och gosa med :) - En härlig vårvinterdag har vi här också, tyvärr blåser det väldigt mycket ! - Jag väljer också uteaktiviteter istället för städaktiviteter !
  - Du är välkommen på kaffe !
  Kram Anneli ♥

  SvaraRadera
 3. Grattis farmor...Önskar dig också en fin och härlig helg, Kram Maria ♥

  SvaraRadera
 4. Gratulerar till att du blivit farmor! Det kan vara uppslukande och med all rätt. Sitt du och ta det lugnt, det behöver nog fler göra oftare.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Grattis till farmor!! Å sen blir man så glad av att läsa att du är nöjd med allting som det är, så skön känsla!! Önskar att fler kunde känna så...
  Ha en riktigt bra helg!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Grattis farmor, vad roligt :) jodå här har man rensat rabatter och planterat 100 penséer...så här är det verkligen VÅR, ha en fin helg, kram

  SvaraRadera
 7. Hej Cajsa, tack för din kommentar hos mig,
  och jag säger också grattis till Siri,själv är jag farmor till en pojke och en flicka,tittar lite mer hos dig, på återseende kram /Irene

  SvaraRadera