torsdag 18 juni 2015

Dan, före dan...

En ny dag gryr och snart är den här den trolska, ljusa natten! Vi ska överleva en dag till och sedan kommer midsommarafton med alla förväntningar.
Jag väljer att umgås med familjen, glad att ha dem alla kring mig. Men lika glad när jag får umgås med andra eller bara vara själv, som nu! Tokiga jag sitter uppe men älskar denna tid på dygnet.
Filosoferar, är kreativ och ibland lite sentimental. Till råga på allt har jag gjort en rabarberchutney och rabarberkräm in på småtimmarna, galet, men gott blev det. Chutneyröran blir säkert god till det grillade och krämen hugger jag in på imorgon!

Varit och gått i skogen i vattenhålet och fick syn på små underbara granar fulla med orangefärgade skott.
Även tallarna på den lilla myren visade upp sina vackra barkstammar MEN det värsta är att björnen huserar på ön! Känns inte så lustigt!Ha en bra midsommar och dröm om Din tillkommande med blommorna under kudden......

1 kommentar:

  1. What you're saying is completely true. I know that everybody must say the same thing, but I just think that you put it in a way that everyone can understand. I'm sure you'll reach so many people with what you've got to say.

    SvaraRadera