onsdag 7 november 2012

Förändring

Jag har flyttat från den stora staden till den lilla vänliga staden. Min kropp och själ har funderat länge och till slut fick jag hjälp att ta mitt beslut. Förändringarna innebär också att jag flyttat från många kvadratmeter till ca 70....Jag som gillar inredning får skärpa till mig och inte ha så många nya förändringstankar i mitt huvud. Tycker att det är skönt, om jag ska vara ärlig, och njuter av det lilla.
Förutom min bostadsrätt så har jag ju mitt vattenhål där jag kan greja på. Har nu format mitt hem utifrån mina älskade saker och väntar att min specialbeställda soffa ska dyka upp. Spännande!
Jag har beställt en Harwardsoffa, en klassiker. Den kommer säkert att bli perfekt mot mina övriga inredningsdetaljer! Har varit "våglig" i valet av tyg. Tre olika mönster i plysch, ja just det plysch....och tre mönster.....Plysch lär vara det senaste nu, om Ni inte visste det.......
På mitt matbord står min älskade Ulrica H-Vallienskål  Jag har också tagit in en liten granplanta från min egen "lilla skog" 

I samma serie som skålen har jag "mitt huvud" som lyser så fint i det lilla fönstret. Här ska porslinsblomman, som jag fått "ärva" av en av mina många vänner, få ringla sig uppför fönsterkanten. Må så gott alla som tittar in till mig! Nu ska jag ut och lufsa i den nya snön som just nu  kommer och färgar björkarna utanför mitt fönster så fint.  Härligt med vitt i naturen!

6 kommentarer:

 1. Hej..vad skönt att flytta till den lilla staden..låter lugnt och fridfullt..Snyggt du har det..och en sådan soffa...som är så skön och fin..det är du värd--kram Karina

  SvaraRadera
 2. Livet är fullt av förändringar av alla slag.
  Tror säkert att allt blir bra för dej och en liten vänlig stad låter så trevligt.
  Lycka till.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 3. Det låter härligt med flytten. Trotts att du får det mindre. Det kommer att bli toppen! :)

  Jag önskar dig en fortsatt fin dag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Skönt att du fått der bra efter flytten,
  ser ut som du bor jättefint. Ska bli
  väldigt roligt och få se nya soffan, låter
  spännande med tygerna.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 5. Modigt av dig att göra så stora förändringar i ditt liv. Kan tänka att det kan vara både trist och skönt att flytta till något mindre men ibland kanske det är bättre så. Kul att köpa något nytt och skapa om liksom. Lycka till med ditt "nya" liv.

  Kram

  SvaraRadera
 6. det kommer säkert att bli bra på nya stället//Britt

  SvaraRadera