torsdag 28 juni 2012

Tittskåp

En liten titt in i mitt tittskåp.Ja, det är ju ett vitrinskåp med hyllor. Bilden visar några av mina kära ägodelar. Prylar som man egentligen inte behöver men när jag går förbi skåpet så kommer minnen över mig. Många av sakerna har beröringspunkter till mina vänner och släktingar, både levande och de som är hos änglarna. När ögat fastnar på dem så förgyller de min själ. Minnen kan ingen ta ifrån oss! Rosor på en älskad väska, rosor på min kära kanna som jag fick av min morfar och fyllde med vårblommor när jag var barn. Blommor som orkade växa på en stenbacke på Kilen i Malmberget. (Idag rasområde) På fotot syns några konstgjorda rosor som aldrig vissnar..... Rosor väcker också härliga minnen från gyllene stunder, stunder som ingen kan ta ifrån mig. Ha en bra fortsättning på veckan! 

5 kommentarer:

 1. Tittut på dig! Fin bild...du ser så pigg och fin ut.

  Minnen är värt mycket. De skänker tröst och värme.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Rosor är underbara och på måndag är det rosornas dag//Britt

  SvaraRadera
 3. Vackert beskrivet av minnen...som man kan förvalta på så många olika sätt. Har också små saker som påminner om nära och kära, fast inte samlade på ett ställe utan lite här och där i huset, som gör att man ibland kan stanna upp, le lite och minnas.
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Det var mkt ögonfröjd du har i det skåpet..hur har ni det med vädret där uppe..har en känsla utav att ni haft det bättre än vi här nere på ostkusten, ha en fin vecka, kram

  SvaraRadera
 5. Minnessakerna man har betyder alltid så mycket för en, och dom går aldrig att ersätta.
  Ha en härlig vecka och sköt om dej !
  Kram / Anneli

  SvaraRadera