tisdag 8 november 2011

Mingelmat

Min väninna med bloggen Lollos mat tipsar mig och alla andra om en nyutkommen bokMingelmat. Jag har tittat in i boken och känner på en gång att den ska jag önska mig i julklapp! Verkar bra, speciellt bra att ge till mig eftersom jag alltid har jättesvårt att hitta på just sådana här smårätter. Tack Lollo för tipset! Titta gärna in till Lollos blogg om du har idétorka om Du ska fixa något gott. Ha en bra fortsättning på veckan! Min vecka är packad med uppdrag, puuuuuhhh!!!! Dessutom börjar jag känna mig krasslig - men det är bara att tänka bort!

4 kommentarer:

 1. Hej Carin.
  Tack för din hälsning, hoppas du har det bra.
  Jo minsann nog är mörkret alltid här, man hinner knappt stiga upp så är det kväll igen, speciellt vi som bor här och inga gatljus har.
  Vi har hjälpt sonen att flytta i Luleå hela veckan, och när man åker hem, så ser man inget bra, för vägen är så mörk, och när man möter bilar så blir det ännu värre.Älgar ser man också väldigt nära vägen.
  Han flyttade till de där nya fina husen högt på en backe, kommer inte i håg vad det heter, kan det vara Lulsundsbacken? Det var så fint där, då funderar man på vart man bor?
  Det är så himla långt till stan, från oss, man blir så less på den långa vägen, men när jag väl är här så trivs jag ju.

  Vad duktig du är som bakar och lagar mat, och nu hör jag att du ska få ett nytt kök så unnnnnnnnnnnderbart det måste vara, skulle gärna göra det själv,vårat håller på att falla sönder känns det som.
  Jag ser fram emot att få se bilder, bara synd att jag inte sett det gamla, kan du inte ta före och efter bilder.
  Vilka fina kransar du hade här under.
  Kottekransen är så charmig, jag gillar kottar.
  Hjärtat så romantiskt.
  Jag föreställer mig att det är en romantisk gåva.
  Hoppas att du inte blir sjuk och att det går bra med köket.
  Kram Zara

  SvaraRadera
 2. Vilket bra bok/julklappstips, tack för det !
  - Hoppas du nu inte blir sjuk när du har så mycket på din agenda ...men det är ju ofta då kroppen säjer ifrån !
  Sköt om dej !
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 3. Den där boken verkar kanon, tack för tipset, kram från tre tanter

  SvaraRadera
 4. Tack för besöket, och jag upptäcker en ny trevlig blogg!! Det är ju som du skriver, det är så här det går till...man hittar nya vänner genom vänner här på bloggen.
  Recepten som du undrade över har jag tagit ur en bok som heter just Adventsbak, och den är ur en serie småböcker som Aftonbladet ihop med Tasteline har gjort. Den är säkert inte purfärsk, men det gör inget, jag är inget bagare så jag är så nöjd ändå!! just nu står glöggkakan i ugnen och doftar underbart, man jag upptäckte i receptet att det saknades bakpulver, så det lade jag till. Återstår att se om jag hade fel eller om det var tryckfel.
  Ha´en fortsatt bra dag"däruppe", återkommer snart!!
  Kram kram

  SvaraRadera