måndag 13 juni 2011

Mitt fina rådjurshorn...

Är jätteglad över mitt rådjurshorn som jag hittade hos Aunt Molly´s

Här har jag fotat det på ett förskinn i stugan. Hade svårt att bestämma mig var det skulle få hänga men nu har jag bestämt mig. Syns direkt när man kommer in i storstugan. Jag är barnsligt förtjust i horn. Hemma hänger ett älghorn som jag gillar. Har flera vänninnor som tycker att de är hemska. Det förstår inte jag. Smaken som baken, och tur är väl det. Tror att jag blivit så förtjust i dessa efter alla interiörer i inredningstidningar. Verkligen gillakänsla hos mig!
Ett tips titta in till Aunt Molly´s, en helt otrolig webbutik med fina bilder på härliga saker. Där finns mycket som jag gillar!!!!! Ha en bra fortsättning på veckan mina vänner!

6 kommentarer:

  1. Halloj där !! Sååå fina bilder du visar oss !!
    Du undrade om den dubbla Margueriten inne hos mig, den har jag köpt i Granån här i kalix, men jag tror nog att Växtriket kan ha den också..
    Lycka till
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  2. Häftigt tycker jag. Kramar Maria

    SvaraRadera
  3. Jag gillar också horn, och tur det för jag är gift med en jägare. Kollar ofta i Bittes butik, så roligt när hon lägger in nyheter.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  4. Får kika in på den sidan//Britt

    SvaraRadera
  5. Det är jättefint med horn där det passar in! Och det tror jag att det gör hos dig! Överhuvudtaget är det fint som inredningsdetalj.
    Agneta kram

    SvaraRadera
  6. oj, inte visste jag att det fanns intresse i horn..... skall genast försöka sälja mina någonstans. Har några vackra från älg och så ett precis likadant som detta

    Christina, havsutsikten.blogspot.com som bara kan kommentera som anonym......

    SvaraRadera