onsdag 4 maj 2011

Längtan till Italien...

Fick en enorm längtan till Italien. Var tvungen att titta runt bland mina bilder och njuta och memorera.....Här är jag på väg in genom Porta Elisa i staden Lucca i Toscana. En underbar stad där alla människor cyklar eller går. En mur omger den gamla staden på vilken invånarna joggade runt eller promenerade.
Kändes härligt att ha denna skylt vid infarten till vingården.Poolen var vår egen och citroner  lyste gula efter husväggen. Kan verkligen rekommendera Italien i början av juni.Toscana är min favoritregion. Rosor och andra växter blommar som bäst, citronerna doftar helt enormt, turisterna är inte så många och vinet, ja det är alltid som bäst! Slutligen, bil är ett måste, i alla fall för mig!


7 kommentarer:

 1. Till Italien är det lätt att längta. Ser helt underbart ut med citronerna. Förstår att doften känns. Så härligt ni bodde där.

  Nu kan vi drömma om Italien i natt.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 2. Jag har aldrig varit i Italien, men har ju såklart en dröm om och åka till Toscana. Så fint ni bodde, egen pool var inte dumt.
  Jättehärliga bilder
  Kramar
  AnnaMaria
  Ps, ha det så gott på ön

  SvaraRadera
 3. Oh så vackert, ja, det är inte utan att man skulle vilja komma dit!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Tack för dina rara kommentarer hos mej !
  Och tack för att jag fick följa med dej till Italien ! - Förstår att du längtar tillbaka dit när man ser dina underbara bilder !
  - Men Luleå är väl inte så dumt på sommaren, eller hur ! - Har faktiskt bott där för många år sedan när jag utbildade mej till Förskollärare ! - Och ang hockeyn...vi håller väl ihop vi norrlänningar ! ;)
  Kram / Anneli

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder i italien har jag aldrig varit men skulle gärna komma dit//Britt

  SvaraRadera
 6. Jag har aldrig varit så långt söderut, men tror att jag skulle älska det på våren. Ser så härligt ut och förstår din längtan dit.
  Önskar dej en riktigt skön söndag.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 7. Åh, Italien... Kreta... Mallorca... min längtan är också stark, men mest på hösten:)
  Vackra inspirerande längteblider!!
  Du undrade hur jag förökar mina ballerinor? Jag tar en kniv och delar rotklumpen i mindre delar på våren... men se till att det blir blad kvar på alla delarna. Det går också utmärkt att stoppa blad i såjord. Fast det tar ju mycket längre tid.

  Skön söndag!
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera