söndag 27 mars 2011

Måndag - Vårtecken -5

Ny vecka, nya möjligheter och mitt bidrag till vårtecken. Inte lätt att hitta när snön har gripit tag om naturen MEN i glasrummet ligger Trädgårdstidningen och påminner mig om kommande vår- och sommardagar! Olivträdet syns i bakgrunden och en liten vårprimör på bordet! Ha en bra dag mina vänner.....

4 kommentarer:

 1. Tänkte önska dig en fortsatt fin vecka!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 2. Ja, jag kan se det. Märkligt! Men blogger lever sitt eget liv av och till.
  Nej, vårtecken är inte det lättaste att visa upp från vårt heller. Imorse snöade det och vi fick sopa bilen. *suck* Smutsigt är det ute också. Det är nog bättre uppe hos dig, där är nog snön fortfarande vit..... Nu har vi haft snö och minusgrader i 5 månader! Tack, det räcker nu! *ler*

  Oliver, ja.....ett gulligt olivträd har du. Mitt ser inte på piggt och glatt ut, men jag vågar inte rota runt i det riktigt än.

  Kramar
  /Lotta

  SvaraRadera
 3. Hej Carin.
  Hann du ut på isen, i skidspåret, tycker det var lite för kallt i dag för en skidtur, på sjön, så jag tog en liten promenad.
  Vad mysigt du ser ut att ha det i glasrummet, du har en liten söt bellis där i en kruka, och det häftiga gröna ljuset lyser upp, så man får vårstämning.
  Men visst har du en annan kamera nu, dina bilder ser fina ut.
  Ha det så bra.
  Kram Zara

  SvaraRadera
 4. Hej Carin.
  Lycka till, själv kör jag nästan helt på automatiken, för i dagsläget tycker jag att kamerorna är så bra så de fixar själva de mesta. Men säkert skulle det vara nyttigt att lära sig mer. Kanske du kan visa mig sen då.
  Vad roligt för dig, vilken Nikon blev det.
  Jaså du hann till Ön, coolt!!
  Ha det fint.
  Kram Zara

  SvaraRadera