söndag 21 november 2010

Söndagskänslor...

Skulle vara på travet idag MEN nacken sa stopp! Brukar inte skriva om mina krämpor men nu sa faktiskt kroppen; NEJ Carin, idag stannar du hemma! Då bör jag även avstå datorn och så blir det. Bara ett litet inlägg..... Ser travet via datorn och livesändning!! Håller tummarna för mina vänners hästar som startar!!!!
Vinmaffians helkväll i fredags började med glögg och sedan annat godricka. En enorm Cremé Ninion var förrätten, första gången jag smakade den, tillsammans med en porlande Cava. Därefter en härlig lättare köttgryta och olika röda viner där alla vi 10 Q hade tillfört var sin flaska. Den som jag blev mina favoriter till kvällens gryta var Cavallino ett argentiskt vin och Navajas ett spanskt. Men som ni vet smaken är som baken och helt beroende till vad man äter......Det är kul att börja intressera sig för de olika druvorna och tänk på det om du gillar ett vin, kolla druvan och sök sedan vidare bland andra viner av den/de druvorna.

Ha en bra fortsättning på söndagen!!!!

Ni som undrat vem den lilla trollungen är på min tidigare bild; Ett otroligt vackert barnbarn!

6 kommentarer:

 1. Det var inget bra, nu får du vila nacken. Förstår att hästarna drar, men det är bra att du kan kolla via datorn. Roligt att ni fick en bra kväll, och att du hittade goda viner.
  Var rädd om dig och kram
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Tack för vintipsen, är ingen expert, varken
  på dryck eller druvor.
  Bara det är gott brukar duga för mig:)).
  Krya på dig!
  Camilla

  SvaraRadera
 3. Besvärligt med ömmande nackar hoppas den bättrar sig snart//Britt

  SvaraRadera
 4. Åh, så tråkigt när kroppen säger ifrån men det gäller att lyssna. Hoppas det har blivit litet bättre så att du kan få en skön måndag i alla fall!/Kram Merja

  SvaraRadera
 5. Hallå där!
  En till som nattsuddar.
  Det var en riktigt fin header du har gjort.
  SÅdana krångliga kan inte jag göra.
  Vilken ursöt lite trollunge.
  Må så gott
  Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Hallå där, det där lät som en fantastisk meny och visst är det konstigt, här har vi flera dm snö och mera ska komma och kallt som bara den ska det bli i helgen, känns som det börjar lite väl tidigt i år...här eldas det efter flera dagar med hård nordan, ha en fin helg, kram

  SvaraRadera