torsdag 16 september 2010

Fredaxmys...


Snart är det spöktimme och fredagen knackar på... med mycket MYS.
En hälsning från mig i form av en bild från mitt äppelträd, en höstbukett av mina sista ringblommor och den dignande rönnen! Visst är det så att när rönnen är full av bär blir det mindre snö eftersom rönnen inte kan bära sin börda två gånger.... Kramar till Er alla!

7 kommentarer:

 1. Godmorgon.
  Jag håller på det, med rönnen. Finns en variant med motsatsen också tror jag, men den vill vi inte ha iår. Kommer ihåg att jag var väldigt less på snö förra vintern. Jättefint bildcollage du gjort, höst är härligt.
  Ha en fin helg
  Varm kram
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Vilket höstigt och fint bildcollage du gjort.
  Ha en trevlig helg!
  Camilla

  SvaraRadera
 3. Nu har jag studerat det där med rönnbären och man pratade om det i radion häromdagen och tydligen är det så att vi tyder det där med rönnbären helt olika i våra landsändar! Intressant, man sade att man tyder det till naturens bästa.....
  Trevlig helg!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder från din höst! Här är rönnens bär , små hoptorkade saker.Bara att vänta och se hur mycket snö vi får . Värre än senaste vintern kan det väl inte bli;-)
  Ha det gott!
  Elisabeth

  SvaraRadera
 5. Vilket fint höstcollage du har gjort! Höstens färger är så vackra:)

  KRAM Helena

  SvaraRadera
 6. Vilken vacker höstmix du visar oss....
  Hoppas att du får en fin o vacker höstdag!

  Kram T

  SvaraRadera
 7. Jag blir aldrig klok på det där med rönnen. Din version har jag hört men även den att om rönnen bär mycket bär, blir det en snörik vinter - fåglarna behöver mycket mat! Vi får väl se vad det blir, vinter i någon form dock. Dina äpplen ser riktigt fina ut. Ha en riktigt fin vecka!/Merja

  SvaraRadera