torsdag 20 maj 2010

Premiärtur till ön

Ryssvärmen fortsätter och det är så härligt. Såg att Zara blivit invattnad, inte lätt, ibland är vi insnöade....men lyser solen här uppe så kan det bli vatten av vintern!
Efter en pysseldag med frön och grönt packade vi middagskorgen och åkte till ön. Ca 20 min från bro till bro, härligt! Tänk det var som en julikväll, inte ens jag frös på havet och kunde borra ner tårna i sanden när jag slängt av mig stövlarna. Vi måste vada en bit eftersom vi inte hunnit sätta ut bryggan, allt har ju gått sååååå fort!
Ha ett bra veckoslut och njut av livet!Kram till Er alla!

10 kommentarer:

 1. Precis det ska vi göra imorgon, fast vi har lite längre, över 10 mil. Hoppas båtmotorn startar så vi slipper ro också, är ju en bit över vattnet. Lite nervöst och komma dit efter den här vintern, vet ju inte om alla tak klarat sig tex. Ser gott ut med bara fötter i sanden.
  Ha en fin dag
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Var det inte gott att sätta ner tottarna i vattnet? Skulle så gärna vilja gå på en sandstrand och borra ner totta i sanden och så kommer vågorna och sköljer över.

  Härligt alltså...

  Idag är det just nu, 27 grader varmt mot solväggen på verandan. Ingen sol utan det är grått och disigt. Men det doftar så gott ute.
  Kramen.

  SvaraRadera
 3. Hej
  Jo så gör vi, hör av dig när du kan komma. Jag har rätt stökigt, för vi gör så mycket nuförtiden, men det gör väl inget, du är så välkommen ändå, så klart du ska få ett pellisskott.
  Men är det så jag ska uppfatta det att du verkligen åker från bro till bro, att ni har vatten där ni bor och dit ni kommer?
  Ja det är i alla fall så varmt,helt otroligt, jag har alltid haft svårt för värme, är nog väldigt varm hela jag, jag har en son som är likadan.
  Mannen han bara njuter, och klyver ved i värmen.
  I dag så har vattnet sjunkit lite, så nu hoppas jag på att vägbommen tas bort snart.
  Men du visar ett härligt inlägg i dag.
  Hör av dig när du får tid över en stund, vi säger så.
  Kramen Zara

  SvaraRadera
 4. Hej Igen.
  Jag glömde skriva om du har en särbo, sambo eller något så är ju han självklart välkommen hit också.
  Kramen Zara

  SvaraRadera
 5. härligt med värmen.
  kram
  hanna

  SvaraRadera
 6. Vad härligt med värmen som kommit till dej också. Barfota i sanden, vad skönt.
  Önskar dej en skön pingsthelg.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 7. Åh, Vad härligt det ser ut, man kan verkligen tro att det är taget från en riktig sommarmånad! Man längtar verkligen nu....Ha en trevlig o skön pingsthelg! Kram Therese

  SvaraRadera
 8. Hej!

  Här har vi också haft det olidligt varmt och fått sova med öppna fönster som vi vanligtvis brukar göra när det är högsommar i Juli. Idag vräker regnet ner och det är lite trist.

  Carpe Diem!

  SvaraRadera
 9. Härligt med varm sand kring fötterna//Britt

  SvaraRadera
 10. Vad det ser härligt ut med de bara fötterna i sanden. Ja, visst är det ljuvligt med värmen som kommit. Premiärbadade när vi var ute med båten i fredags. Det var jätteskönt!

  Hoppas att du får en skön start på veckan!

  kram Anna-Lena

  SvaraRadera