fredag 16 oktober 2009

Tack...


Tack Eva-Mari för boken du skickade mig! Blev så glad så jag fotade den vackra och personliga packen innan jag öppnade den. Därefter blev det tänd brasa i spisen, en kopp java och läsning!
Mycket uppskattat!!!
Tack Zara för ditt gulliga omnämnande i din blogg och för pellisen som jag gillar, tänk att du kommer ihåg! Rosen du frågade mig om tidigare och som jag fotade med frost är en vanlig enkel 49,-kronors ros i plastkruka som jag planterade om och som var en midsommarpresent från en kär älskling!

16 kommentarer:

 1. Zara skriver så man blir varm i hjärtat, bara och komma på idén och skicka oss blommor. Så jättegulligt, och du fick en vackert rosa pelargon.
  Ha nu en mysig helg
  Goa kramen
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Visst värmde Zaras ord alldeles otroligt i hjärtat!
  Ha en härlig helg! Kram Cilla

  SvaraRadera
 3. Den boken är en trevlig läsning//Britt

  SvaraRadera
 4. Jo jag hade oxå turen att få ett ex. har börjat läsa men måste slutföra en skrivuppgift innan jag goar in mig i Trädgårdslycka. Jag gjorde som du!

  SvaraRadera
 5. Zara hon kan skriva hon...)här blir inget vattenhål i helgen, yngsta sonen håller på att flytta hemifrån så han behöver hjälp och här ska börja packas på allvar..ha en skön helg, kram

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag ser att dín helg är räddad. Du kommer att sitta som klistrad framför brasan med kaffe och den härliga boken framför dej. Det är så jag föreställer mej din helg.
  Kramisar till dej.
  Birgitta

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Önskar dig en trevlig helg,kram Agneta

  SvaraRadera
 8. Vad gulligt med en present!

  kram

  SvaraRadera
 9. Hej och vad kul för dig att boken har kommit!! Du undrade om hemlig bokvän om du går in på bloggen En bok om dagen (sök på det) så finns det mer info på den bloggen! Kram Maria

  SvaraRadera
 10. Hej Karin.
  Nämen oj, nu blev jag då himla själaglad, du är fantastisk.
  Tack rara du, det var så fint. Tänk har du så du kan tända en brasa i spisen, vad mysigt, nu behöver vi norrbottningar det.Ja din ros har artat sig bra, det behövdes bara lite extra omvårdnad.Javisst kommer jag ihåg.
  Ha det så jättebra i veckan.
  Bamsekram.Tack igen!!
  Zara

  SvaraRadera
 11. Jag väntar med spänning på min läsupplevelse! EWvaMari är en så jättehärlig tjej, kunnig på växter och med ett estetiskt öga.....ska bli kul att läsa det hon målar med ord.
  Kram
  /Lotta

  SvaraRadera
 12. Hej! Roligt att du tittat in till mej. Nu var du allt snäll när du säjer att Vanda är en aning för rund. Det går knappt att om selen på henne. Vi har haft fjordingar sedan 1977 och då köpte vi anmodern till Vanda. Nu har vi bara en häst, men hon trivs gott tillsammans med kor och kalvar. Vanda får jobba i jordbruket här.
  Kramar Birgitta

  SvaraRadera
 13. Ett paket kan ju pigga upp i höstrusket =)

  Såg din muffins du har till höger , den såg vääääldigt goood ut =)

  Ha det gott !
  Sussi O

  SvaraRadera
 14. Ha en bra onsdagskväll!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 15. Gulle dig!

  Tack och kram.

  Eva-Mari

  SvaraRadera