lördag 12 september 2009

Ny härlig hösthelg!

Har på morgonen gått runt i min trädgård och njutit av blommorna. Mina cosmos tindrar ikapp med solen och floxen likaså. De vita blommorna andas lugn och det kan behövas ibland. Plockade in några ex till mina Ivar Aalto-vaser. Har en minivas som är perfekt till den lilla buketten och i den stora kan man göra lite andra arrangemang. Det får min helghälsning till Er! Nu vill jag ut i skogen och andas frisk talldoft!♥♥♥

13 kommentarer:

 1. Söta små buketter du tagit in, det är nästan finast och ha små vaser. Jag har också varit i skogen idag, har plockat älgflugor ur håret, fy fabian. Men vi hittade lite kantareller till kvällens pizza.
  Ha en fin skogstur och lördag
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Så fina buketter! O så härligt med skogstur!
  Ha en mysig lördag! Kram Cilla

  SvaraRadera
 3. Hej! Vilka vackra blommor du har fortfarande och buketterna ser så trevliga ut. Hoppas skogsturen blev skön idag.
  Nu önskar jag dej en mysig lördagskväll och en skön söndag.
  Kramis Birgitta

  SvaraRadera
 4. Så söta blommor.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 5. Visst har vi en fanatstisk höst!

  Bönorna var läckra.

  Kram Maud

  SvaraRadera
 6. Så sött. Det är en härlig helg//Britt

  SvaraRadera
 7. Hej
  Ja visst är de underbara nu Rosenskärorna och man är rädd att de ska frysa.
  Men man är ju van den här tiden, de säger att vi ska få varmt till veckan så man hoppas att få njuta av dem, hur trivs din mamma på hemmet, gick allt bra?(kom att tänka på henne nu, du berättade ju om henne förut)
  Vi är också ute mycket nu i skog och mark, det är så ljuvligt.
  Ha en bra vecka.
  kram Zara

  SvaraRadera
 8. Vilken helg för naturupplevelser! Skogen doftar på ett alldles särskilt sätt på hösten tycker jag, lite fuktigt. Mossan är mjuhk att gå i och luften hög och härlig att andas. Själv upptäckte jag att ännu är inte blåbären övermogna....så jag fick allt med mig en halvliter....hade tänkt fylla byttan med lingon till mina lingonbaguetter som jag bakade igår..... men fick gå till ett annat ställe i skogen för det!
  Kram
  /Lotta

  SvaraRadera
 9. Hej Igen, ja Rölleka går att odla från frön i alla färger, visste inte att de var annueller, men min rosa är plockad i dikesrenen,här finns vita och rosa vilda, mest vita så man tycker ju förstås att de svagt rosa är så märkvärdiga och ljuvliga, och jag älskar ju blommor.
  Kram Zara

  SvaraRadera
 10. Hej Igen, glömde skriva om att jag glömde så vita Rosenskäror, och jag har saknat dem så i sommar, de rosa har glatt mig, men man vill ja ha vita också kul att du också tycker om dessa blommor, det är ju som om det är blommornas blommor, de har en sån där urblomform som ritas på alla bilder.
  Din vas är så läcker, jag önskar mig en sån en dag, men så vackra de vita Rosenkärorna är.
  Och din mamma mår bra, men visst måste det vara jobbigt när mamman blir gammal, men tänk alla de underbara åren ni haft, oj vad jag avundas dig, min dog ju när jag var 6år, jag fyllde 6 år en vecka efter hennes död.
  Så många fina minnen ni måste ha tillsammans som ingen kan ta ifrån dig.
  Kram Zara

  SvaraRadera
 11. Hej!
  Var det skönt i skogen?
  Det var verkligen en jätte läcker färg på dina bönor. Är de goda?

  SvaraRadera
 12. Ännu en helg står snart för dörren. Denna helg är helt ren...känns konstigt och ovant. Brukar ha en massa inplanerat. Lata dagar kanske, skogpromenad och insamling av höstvackert...eller kanske ett ordentligt rufs i trädgård och uthus? Får se hur andan faller på.
  Kram/lotta

  SvaraRadera