fredag 13 juli 2012

Citroner gula......kanske?!?!?!


Mitt lilla citronträd är helt plötsligt överfyllt av blommor! De doftar helt underbart och förnimmer citronträdens dofter från mina besök i Italien. Härligt! Visar även en bild från citroner på ett träd som klättrade uppför en mur i Lucca. Ja, lite skillnad på storleken på växterna men doften är lika! Jag önskar Er Trevlig Helg alla underbara som tittar in! Hinner inte kolla alla bloggar som jag skulle vilja just nu men Ni finns där! Kram ♥ 

7 kommentarer:

 1. Kikar in och önskar dig en underbar helg. Kram från Maria ♥

  SvaraRadera
 2. http://vindsromantik.blogspot.se/

  ... mmm, jag har ett likadant citronträd, och nu är citronerna ca 5 cm, och det kommer även nya blommor hela tiden... bara jag kan övervintra det.
  Som du även skriver, doften är gudomlig.
  Receptet på strömmingen, den är min favorit.

  Kram
  Maggan

  SvaraRadera
 3. Egna citroner var häftigt, för det kommer
  du säkert och få. Lite sol och värme så har
  du precis som i Italien.
  Ha en fin helg
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Härligt att känna doften//Britt

  SvaraRadera
 5. Citronträd är helt underbara med sin doft. Mitt blommade tidigare och nu finns det ett tiotal små gröna citroner på det, och jag är livrädd att kattdamerna ska plocka bort dom...törs knappt ens vända på det, det står ute på glasverandan och jag tittar till det dagligen...Lycka till med ditt!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga blommor på ditt träd.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 7. Åå vad jag måste skaffa mig ett citronträd, dom luktar så gott och fräscht. Tack för en fin blogg, jag hittade precis hit. Vi ses snart igen =)

  Trevlig vecka
  Kram Tessan

  SvaraRadera