måndag 15 oktober 2012

Champangefrukost....

Tittar igenom mina bilder och finner denna......Minnen - positiva minnen - men i mitt liv finns även negativa minnen. Ja, så är väl livet. Säg den lycka som är beständig! Idag skulle jag gärna börja med champangefrukost, varför ska man alltid ha allt mys på en fredag????? I bakgrunden står mitt efterlängtade symaskinsbord som är omgjort till blommornas perfekta blombord där jag oftast placerat mina underbara pellisar! Ha en fin vecka alla fina!

7 kommentarer:

 1. Här i Halland har vi haft nattfrost tre nätter i förra veckan. Men trots det så blommar en och annan rödklöver ännu.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Ja...varför är det så, att allt det mysiga ska sparas till veckoslutet?? Det är väl egentligen vardagen som behöver förgyllas...fast då har man knappt tid, i vårt stressade liv.
  Symaskinsbordet, att jag inte tänkt på det...har det utomhus för alla blommor, men inne...näe, inte haft en tanke. Å nu är skivan på det alldeles förstörd...eller det var den väl innan också, men det har liksom inte blivit bättre...
  Ha en fortsatt bra vecka!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Champagnefrukost är mycket trevligt, det skulle man ju ha lite då och då. Det är sällan man unnar sig sån lyx. Fin bild.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Champagnefrukost härligt! In och finn finns på odengatan och på kungsholmen. Den på kungsholmen är störst men där har jag inte varit.

  De har hygien produkter, prydnads saker och rengöringsmedel...brukar samla på mig för det är billigt.

  Ha det så trevligt i huvudstaden:)

  KRAM Helena

  SvaraRadera
 5. Sorgen och glädjen de vandra tillsammans......

  Därför så viktigt att ta vara på ögonblick som givs och öppna champagneflaskan lite oftare.....

  Kram
  Caroline

  SvaraRadera
 6. Ha en fin kväll.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 7. Det där lät ju inte helt fel...:) men jag ska faktiskt gotta mig nästa vecka, åker söderut på söndag, äntligen lite ledigt, kram

  SvaraRadera