torsdag 25 mars 2010

Närproducerad sallad...

Fick en stor låda underbar närproducerad sallad av olika sorter och lite basilika därtill av en vän. Trodde inte att det var sant - salladen var odlad i Boden! Nu! Härliga tider! Jag tillredde ett härligt italieninspirerat salladsfat som spetsades med böndernas egen olivolja som lanseras av Paolo Roberto. Den är otroligt god - len och pepprig på samma gång! Naturligtvis blev det ett italienskt rött till.....





14 kommentarer:

  1. Mums! Ser gott ut.
    Kom precis på att jag ska lyssna på bl.a Paolo Roberto i morgon i Västerås...ska sova nu.
    Kram annika

    SvaraRadera
  2. Vad god den salladen måste vara. Skulle gärna delat den med dej.
    Önskar dej en skön fredag.
    Kramen Birgitta

    SvaraRadera
  3. Åh! Det lät gott, fick inspiration till kvällens middag!

    kram

    SvaraRadera
  4. Det blir mer och mer närproducerat och det är bra.
    Tyvärr har de inte kommit lika lång här som i Sverige. Men vi halkar efter (halt ute just nu) så det blir mer och mer.
    Det lät gott det där. Vad blev det för vin?
    Kramen Synnöve.

    SvaraRadera
  5. så gott det ser ut.
    kram
    hanna

    SvaraRadera
  6. Ser gott ut, det får nog bli en sallad i morgon//Britt

    SvaraRadera
  7. Hallojsan.
    Vilken fin sallad,låter jättegott.Känns som jag skulle behöva det,efter pizza och godis,ikväll.
    Må så gott
    och ha en finfin helg
    Kram Anette

    SvaraRadera
  8. Hej
    Men så härligt, var kan de ha hittat den salladen.
    Jag har hört att nån odlar en bit utanför boden förut undras om det är samma. Kan det vara i Flarken?
    Underbart.
    Sköt om dig.
    Kram Zara

    SvaraRadera
  9. Men sååå härligt! allra bäst är det ju med närodlat!
    Ha en fin helg.
    Kram Åsa

    SvaraRadera
  10. Häftigt och så härligt!

    kram

    SvaraRadera
  11. Ja inte är den läckra salladen odlad på friland...

    Ska det aldrig sluta snöa?!!!

    Jag får hem en massa träsdgårdsurnor till veckan - optimist javisst :-)

    Kram Maud

    SvaraRadera
  12. Det är bra! Kul om det finns entusiaster som vågar och verkställer! Närodlat måste vara bättre på alla sätt och vis! Ser mycket läckert ut!
    Kram
    Agneta

    SvaraRadera
  13. Vilka fina foton ser gott ut! jag hade hus så länge jag var gift, då hade jag även smultron och blåsippor och mycket perenner, det är rogivande med trädgård, men ack så mycket jobb åxå
    Vi har så mycket snö kvar i Sandviken, nu har man tröttnat på den.
    jag skall göra jättefint på balkong när värmer kommer

    SvaraRadera
  14. Mmmm, den salladen såg verkligen god ut. Oftast är det enkel mat med färska råvaror som blir godast. Hoppas att du får en fin påskhelg!

    Kramar Anna-Lena♥

    SvaraRadera